Vragen? Whatsapp ons: 06 - 52 52 25 22

Ruilen & Retourneren


Retourprocedure:

Indien een besteld artikel onverhoopt niet aan uw verwachtingen voldoet kunt u deze ruilen of retourneren. Uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling kunt u dit aan ons melden op webshop@vipfashion.nl onder vermelding van uw naam, ordernummer en orderdatum.
Na akkoord ontvangt u van ons een retournummer. Dit nummer dient u duidelijk op de buitenkant van de doos te vermelden. Graag ontvangen wij het betreffende artikel zo spoedig mogelijk retour, maar uiterlijk binnen 14 dagen.
U kunt het pakket via een verzender van uw keuze versturen, maar adviseren dit wel te doen via een traceerbare verzendwijze. Indien gewenst kunnen wij u per email een retour etiket toesturen tegen een vast tarief van €5,60 (Binnen NL).
Wij accepteren enkel retouren welke aan de onderstaande eisen voldoen:

  • De zending is voldoende gefrankeerd.
  • Het artikel verkeert in nette en ongedragen staat.
  • Het artikel is niet gewassen
  • Alle originele kaartjes en prijskaartjes zitten er nog aan.

Na ontvangst van het artikel binnen de gestelde termijn en indien het artikel aan bovenstaande eisen voldoet, storten wij het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terug via de door u gehanteerde betalingswijze. 

LET OP: Retouren welke niet binnen de gestelde termijn worden ontvangen of niet aan de gestelde eisen voldoen kunnen worden geweigerd en worden teruggestuurd naar de klant.

 

Ruilingen:

Indien u een besteld artikel wilt ruilen voor een andere maat of kleur, kunt u hiervoor tevens contact opnemen via webshop@vipfashion.nl. Indien het betreffende artikel op voorraad is zullen wij deze voor u reserveren totdat wij het bestelde artikel retour hebben ontvangen. Ook artikelen die geruild worden dienen te voldoen aan de bovenstaande eisen. Na beoordeling en akkoord zullen wij u het vervangende artikel op onze kosten toesturen. Ruilen is enkel mogelijk voor artikelen welke dezelfde verkoopprijs hebben en waar dus geen financieële handelingen voor hoeven te worden verricht. Indien dit wel het geval is valt het onder onze retourprocedure. U kunt in dit geval het vervangende artikel direct opnieuw bestellen.

LET OP: De verantwoordelijkheid voor het terugsturen van artikelen ligt bij de verzender. Zorg dus dat u uw verzendbewijs en track & trace code bewaart totdat u van ons een onvangstbevestiging heeft ontvangen.
 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »